Ua fa'ailoa e LumiSpot Tech le Revolutionary Laser Ranging Module i le Faleoloa i Wuhan

Fa'asoa ile matou Fa'asalalauga Fa'aagafesootai Mo Fa'amatalaga Fa'anatinati

Wuhan, Oketopa 21, 2023— I le malo o le alualu i luma faatekinolosi, ua faailogaina e Lumispot Tech se isi tulaga mataʻina i lona faleaʻoga autu, "Faʻamalamalamaina le Lumanai mai Lasers," na faia i Wuhan, o se taulaga e tamaoaiga i tala faasolopito ma aganuu.O lenei faleoloa, o le lona lua i lana faasologa ina ua maeʻa se mea na tupu manuia i Xiʻan, na avea o se faʻavae e faʻaalia ai taunuʻuga faʻavae a le Lumispot Tech ma galuega faʻaauau i suʻesuʻega ma atinaʻe.

Lumispot Tech O lo'o uuina le faleoloa mo fa'asalalauga fou

Fa'alauiloa oloa fou: Le "Bai Ze"Laser Ranging Module

 

O le mea pito sili ona taua o le faleoloa o le faʻaofiina o le "Bai Ze" laser range module, o le mea fou fou a le Lumispot Tech i tekinolosi laser.O lenei oloa o lo'o soso'o mai ua pu'eina e le aufaipisinisi lautele ona o lona tulaga fa'apitoa ma le maualuga o tekinolosi.O le mea na tupu na faʻafiafiaina i le auai o tagata tomai faapitoa mai Huazhong Optoelectronics, Iunivesite o Wuhan, ma le tele o kamupani galulue faʻapisinisi, na potopoto uma e faʻatalanoa i le lumanaʻi ala ma le faʻaaogaina o le laser-range technology.

3km Leisa fou fa'asologa module

Fa'atulagaina o Tulaga Fa'atonu Fou

 

O le module "Bai Ze", o se molimau i le tautinoga a Lumispot Tech i suʻesuʻega paionia ma atinaʻe, ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o fuataga, e ofoina atu fofo mo suʻesuʻega pupuu i le mamao mamao.Ua faia e le kamupani la'asaga mata'ina i le gaosia o faiga fa'aoga laser e taugofie, ma fa'atuatuaina, aemaise lava i le tele o a latou oloa e mafai ona faia.2km i le 12km fua.

Pule Sili o LumiSpot - Dr. Cai

Dr. Cai, Pule Sili o Lumispot Tech, faia se lauga

O tekinolosi autu na faʻaaogaina i le "Bai Ze" faʻatulagaina module o se ata faʻapitoa o le malosi o Lumispot Tech.

 

O vaega nei e sili ona iloga:

Tu'ufa'atasia ma fa'aitiitiga o leisa tioata erbium-doped (8mm×8mm × 48mm):

O lenei mamanu fou e matua fa'aitiitia ai le tele o le laser a'o fa'atumauina le malosi maualuga.O lenei itu ua faʻamaonia i suʻesuʻega a Koch et al.(2007), o le na faʻailoa mai o lasers miniaturized o se vaega autu o faiga fua o matagi aua e mafai ona latou faʻaititia tele le faʻaaogaina o le malosi o le faiga.

Taimi sa'o maualuga ma fa'atekonolosi fa'avasega taimi moni (taimi sa'o: 60ps):

O le fa'aofiina o lenei tekonolosi e mafai ai ona fa'atonu sa'o le taimi o fa'avevela leisa, maua le sa'o sa'o ile microsecond level.O su'esu'ega a Obland (2009) o lo'o fa'ailoa mai ai e mafai e tekonolosi fa'avasega taimi moni ona fa'afetaui tulaga o masini e fa'atatau i mea tau si'osi'omaga, ma fa'amautinoa le sa'o o fua o fua.

Tekinolosi fetuutuunai, tele-ala ala:

O lenei tekinolosi e mafai ona otometi lava ona filifili le ala sili ona lelei, e aloese ai mai mea sese o fua e mafua mai le le saʻo o le filifiliga o auala, aemaise lava i laufanua lavelave poʻo siosiomaga e tele faʻalavelave (Milonni, 2009).

Fa'ata'ita'iga fa'atekonolosi fa'aletonu leo ​​mama ma le APD fa'atekonolosi malosi e puipuia ai le malamalama:

O le faʻaaogaina tuʻufaʻatasia o nei tekinolosi e lua e le gata ina faʻaitiitia ai le faʻalavelaveina o le malamalama i tua i luga o fua faʻatatau ae puipuia ai foi meafaigaluega mai le faʻaleagaina tele o le malamalama, ma maua ai faʻamatalaga faʻalagolago i lalo o tulaga moli eseese (Hall & Ageno, 1970).

Fuafuaga mama:

O le aotelega o le module ua mamanuina ina ia mama ma feaveaʻi, ia talafeagai mo telefoni feaveaʻi poʻo faʻaoga mamao ma faʻalauteleina le faʻaogaina o le oloa.

Tala Fou Fesootai
https://www.lumispot-tech.com/micro-laser-ranging-module-3km-product/

Fa'ailoga Tulaga Fa'atulagaina o Fa'ailoga Fou

Sa'o Fa'apitoa: O le fa'aogaina o le 100μJ erbium-doped glass laser fa'apipi'iina a le module e mautinoa ai le maualuga o le fua o le mamao.

Mauaina: O le mamafa e itiiti ifo i le 35g, e faʻatulagaina ai se tulaga fou mo le faʻaogaina o gaioiga.

Malosiaga Malosiaga: O lona tulaga maualalo-malosi e faʻaoga lelei mo faʻaoga umi.

Kiliki mo nisi fa'amatalaga e uiga i leMicro Laser Ranging Module

Fa'aaogāga 'ese'ese o Pulsed Fiber Lasers

I le fa'aalia atili o lona ta'ita'iga fa'apisinisi, na fa'aalia ai e Lumispot Tech lana fa'asologa o fa'alava fibre fa'atosina, fa'amalieina mo le fa'atinoga ma le fa'apitoa.O nei oloa e tulaga ese o ni meafaigaluega lelei mo faʻaoga eseese, e aofia ai le vaʻaia mamao, mataʻituina faʻafanua, ma le faʻaogaina o le auala atamai, ma isi.

Alualu i luma ile Semiconductor Laser Products

O le fa'amaoni a le Lumispot Tech i mea fou e fa'alautele atu i lana galuega i masini ma masini laser semiconductor maualuga.O le laina o oloa a le kamupani, o loʻo faʻaalia i lona agavaʻa ma le faʻatinoga, o le taunuuga lea o le 13 tausaga o le malosi o le atinaʻeina o tekinolosi ma mea fou.

Malamalamaga Faapitoa

Sa fa'aalia fo'i i le fale fa'atauga ni talanoaga fa'apitoa na ta'ita'ia e tagata tomai fa'apitoa.O fa'aaliga iloga na aofia ai le su'esu'ega a le Polofesa Liu Zhiming i tekinolosi su'esu'e fesoasoani i le laser ma le saunoaga a le Sui Pule Sili o Gong Hanlu i luga o faiga LiDAR i luga o le ea.

Se Laasaga agai i le Lumanai

O le mea na tupu na faʻamamafaina ai le tulaga o Lumispot Tech o se pito i luma i tekinolosi laser, faʻaalia lona mafaufau i luma i le atinaʻeina o oloa.O loʻo faʻaauau pea e le kamupani le auala mo le alualu i luma i le lumanaʻi, faʻatulagaina faʻailoga fou i le alamanuia.

Lisi Fa'asologa o Oloa

Fa'asinomaga:

Koch, KR, et al.(2007)."Taua o le faʻaitiitiga i faiga faʻaogaina mamao feaveaʻi: Malosiaga ma le faʻasaoina o avanoa."Tusitala o Talosaga Laser, 19(2), 123-130.doi:10.2351/1.2718923
Obland, MD (2009)."Faʻaleleia i le taimi moni faʻavasegaina mo leisa faʻapipiʻiina faiga i lalo o tulaga eseese o le siosiomaga."Fa'aaogā Fa'atonu, 48(3), 647-657.doi:10.1364/AO.48.000647
Milonni, PW (2009)."Adaptive multipath technique mo le fuaina o le mamao o le laser i laufanua lavelave."Laser Physics Tusi, 6(5),359-364.doi:10.1002/lapl.200910019
Hall, JL, & Ageno, M. (1970)."APD malosi fa'atekonolosi mo le puipuiga o le malamalama: Fa'ateleina le umi o le fa'aogaina o meafaigaluega i lalo o le malamalama tele."Journal of Photonic Technology, 12(4), 201-208.doi:10.1109/JPT.1970.1008563


Taimi meli: Oke-23-2023